изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:29 EET
Куцкова: Борисов, Цветанов не е Барозу    
Ред и сигурност
Ние не сме искали никой да не си извинява, а изпълнителната власт да не ни се меси и да казва, кой каква присъда да получава, каза говорителят на Съюза на съдиите Нели Куцкова.


Един министър, облечен във власт, трябва да се държи по прилично. Ако Бойко Борисов слага знак на равенство между вътрешния министър Цветан Цветанов и председателя на ЕК Жозе Мануел Барозу, ние не го слагаме,  каза по БНТ говорителят на Съюза на съдиите по повод призива на премиера Борисов съдиите да се оплачат на председателя на ЕК Барозу.

Премиерът Бойко Борисов каза това по повод доклада на Европейската комисия, който критикува Румъния и България за постоянните лоши резултати в борбата с корупцията по високите етажи и призова за по-голям прогрес в областта на съдебните реформи.

"Прокуратура и съд са две доста различни неща. И аз искам да разбера, защо няма резултат....Крайно време е да се направи анализ за причините за забавянето на някои знакови дела", каза още Нели Куцкова. Според нея в момента е много модерно да се плюе съда.
Куцкова призова за по-справедливо разпределение на работата между съдиите, защото има съдии, които са пренатоварени и колабират, а други нямат работа.
Дир.бг

Цветанов: Убийците на Борилски не са напуснали страната

Заместници под строй

НА ТОЗИ ДЕН ПРЕЗ 2001 Г. ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ

 


Сходни връзки

Куцкова: Борисов, Цветанов не е Барозу | 7 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Куцкова: Борисов, Цветанов не е Барозу
Автор: Anonymous да 2010-03-24 @ 12:11 EET

Да ти кажем я на тебе, дето се правиш на слънчасала посред зима , оти нема резултат в съдебната система , защото сте корумпирани всичките до един над 1001% , Подкупени сте от бандитите и крадците на България и сега нямате шанс да ги осъдите.Единствения шанс на правосъдието е форматиране и преинсталация на системата с нова незаразена от вируси операционна система която да служи на народа и правото  , а не на МАФИЯТА  и ОЛИГАРСИТЕ!

Куцкова: Борисов, Цветанов не е Барозу
Автор: Anonymous да 2010-03-24 @ 15:20 EET
Охххххх много добре казано в горния коментар ама тия дето трябва да го чуят аджа ба дали четат форумите.А и да не пропусна тая ми прилича на кукумувка.
Куцкова: Борисов, Цветанов не е Барозу
Автор: Anonymous да 2010-03-24 @ 16:02 EET

Зао съжаление поредна пълна некомпетентност от страна на пишещите в скапания фору. Не стана ли ясно ,че съда и другите части на съдебната система се затормозяват не от друго а от формалностите при водене на процеса които се дължат единствено и само на недообмислени закони и закончета писани от неюристи или студенти такива които не са виждали залите или пък са ги виждабли на кино само.

 

Куцкова: Борисов, Цветанов не е Барозу
Автор: Anonymous да 2010-03-24 @ 16:21 EET
Искам да допълня към преждеказаното ,че много псевдо демократи преди години начиная от 1989 година разшириха неимоверно пакета от правата на обвиняемите респективно и подсъдимите лица като по този начин формализираха процеса до лудост и само една глупава и невинна грешка която е допустима може да върне делото отначало . Следва да се изработи нов НПК изцяло и нов ЗСВ на първо време , след това да се промени Конституцията като в съдебната власт остане само съд и нищо друго както е в повечето от еврозоната и германия например . Някой може ли да каже пред кого отговаря Главния прокурор , пред никой естествено , а ако стане зам министър на правосъдието ще е друго естествено.
Куцкова: Борисов, Цветанов не е Барозу
Автор: Anonymous да 2010-03-24 @ 17:16 EET

Към по-предния: Като е скапан форумът, чети си "Работническо дело" отпреди 1989 г.

Куцкова: Борисов, Цветанов не е Барозу
Автор: Anonymous да 2010-03-24 @ 19:10 EET
Да, ама  няма работническо, само капиталистическо!
Куцкова: Борисов, Цветанов не е Барозу
Автор: Anonymous да 2010-03-24 @ 20:04 EET
НЕ работническо, а капиталистическо!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди