изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:02 EEST
Орлин каза, че хубавите жени трябва да се бият    
Ред и сигурност „Удряше ме пред дома му, риташе ме, бях цялата в кръв, счупи ми носа, започна да ме тегли към входа и по стълбите, пищях, но никой не ме чуваше“. По този начин бТВ манекенката Катрин Вачева разказа за побоя, който е понесла от футболиста на ЦСКА Орлин Орлинов.

По думите й той й е посегнал, защото отказала да се качи в дома му. „Качи ме в стаята, удряше ме, целият паркет беше в кръв, каза: "Ще ме гледаш в очите и ще се подчиняваш", продължи разказа си Вачева.

След това футболистът я накарал да облече тениска на ЦСКА, което я е накарало да си помисли, че това е част от някакъв ритуал. „Донесе ми два аналгина, пак ме удари и каза: "Каквото ти давам да пиеш, ще пиеш", скарал се той, след като Вачева първоначално отказала да пие каквото и да е било.

Сутринта вече не можех да дишам, казах му: "Моля те, искам да отида на лекар". Орлинов я помолил да му се обади и пак да бъдат заедно. Вачева видях ключа от къщата, взела го и избягала.

„В момента, в който се качих в колата, започна да ми звъни, пишеше ми съобщения, че ако не вдигна телефона, ще стане по-зле. Аз му казах: "Ти си луд", а той ми отговори: "Да, но нищо не можеш да направиш". Каза, че хубавите жени трябва да се бият", разказа Вачева.

По думите й това, което я е накарало да разкаже за случая, е, че той е момче, което изглежда нормално, но в него живее един психопат. „Той ще привлече и други момичета, които да му се вържат и след това ще ги обезобрази и някоя от тях просто няма да излезе от дома му.

http://www.bnews.bg

Нечувано! Футболист на ЦСКА пребил и насилил момиче, арестуват го

Мис Силикон ІІ свали Красьо Черничкия. Силиконка смени Магда

Най-секси българките засрамиха националите

ТОП КРАСАВИЦИ ЩЕ ИЗДУХАТ ЛЕВСКИ И ЦСКА НА 22 НОЕМВРИ

В силиконовата долина Escape

 


Сходни връзки

Орлин каза, че хубавите жени трябва да се бият | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди