изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:34 EEST
ЗА 40 ЛЕВА В АЛБЕНА ЗА ВЕЛИКДЕН    
НовиниСпециално предложение има курортът Албена за Великденските празници. За периода от 2 до 5 април той дава възможност за празнична ваканция срещу 40 лева на човек дневно.

Актуално е и специалното предложение 3 за 2, при което се резервират три нощувки, а се плащат две.
За Великденските празници цените в хотел Фламинго Гранд,  при осигурени нощувка, закуска, обяд и вечеря за студио Езекютив, са 103 лв. на човек на ден в двойна стая и 134 лв. – за единична стая. За настаняване в студио Делукс цените са 49 лв. на човек на ден в двойна стая и 64 лв. - в единична стая. За тризвездния хотел Добруджа, при ваканция по формулата All Inclusive, цените са 40 лв. на човек на ден в икономична стая и 57 лв. за единична стая. Цените в четиризвездния хотел Лагуна Гардън за All Inclusive са 60 лв. на човек на ден в двойна стая и 78 лв. за единична стая, в хотел Ралица - за Ultra All Inclusive,  цените са 52 лв. на човек на ден в двойна стая и 68 лв. за единична стая.
Записванията засега сочат, че около 90 на сто от гостите на курорта за Великденските празници ще са румънци, но атрактивните оферти дават възможност и на много българи да посрещнат светлия християнски празник в морския курорт.
 


Сходни връзки

ЗА 40 ЛЕВА В АЛБЕНА ЗА ВЕЛИКДЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди