изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:32 EET
ШАНС ЗА БИЗНЕСА ЗА УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ    
Новини
Бизнесът в Добричка област има възможност да участва в технологични бизнес срещи Про енерджи и международна конференция DERBI 2010.

Форумът ще от 3 до 4 май 2010 г. в град Перпинян, Франция. Основен организатор е регионалната камара за промишленост и търговия в Лангедог-Русийон, Франция. Партньор за България ще е Enterprise Europe Network с домакин ТПП – Добрич.
Технологичните бизнес срещи предлагат множество бизнес възможности - както за фирми, така и за изследователски центрове. Международната конференция DERBI  се провежда за пета поредна година. Организаторите информират, че инициативата е подходяща за производители, изследователски центрове, дистрибутори или за фирми, занимаващи се с дейност, в сферата на възобновяемата енергия и устойчивото строителство.
Тя дава възможност да се намерят нови парньори, или доставчици, да се получат отговори и компетентно мнение относно възможностите за малките и средни предприятия в сектора на възобновяемата енергия, иновациите, както и нововъзникващи сектори.
Крайният срок за регистрация на база данни с фирмен профил е 13 април. Специалистите на Enterprise Europe Network - Добрич са готови да окажат съдействие при подготовка на документите.
 


Сходни връзки

ШАНС ЗА БИЗНЕСА ЗА УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди