изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:22 EET
ХОРОСКОП ЗА 25 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 25 МАРТ


ОВЕН - Всички срещи, свързани с бизнес и постигане на договорености могат да бъдат резултатни, но само не днес. Използвайте деня за усамотение или в компания на приятели.

ТЕЛЕЦ - Грижите за здравето не са загуба на време, а нещо полезно, което друг не може да направи. Хубаво настроение ще ви носи общуването с хора, с които имате общи цели.

БЛИЗНАЦИ - Постигнатите споразумения на работното място и в отношенията с партньора ще направят деня ви успешен. Духовните занимания ще ви помогнат да се освободите от стреса.

РАК - Овладейте страстите и желанията си, защото неведоми сили ще засилят влечението ви към алкохола, бунтарството и по-дръзки прояви. Може да си навредите.

ЛЪВ - Бъдете по-наблюдателни от обичайното. Така ще изградите вярна представата си за събитията и хората, защото е знайно, че нещата не винаги са такива, каквито изглеждат.

ДЕВА - Творческите търсения ще ви доставят духовна наслада, откривайки неща, близки до сърцето и усещането ви за нещата. Със силата на разума си можете да въздействате върху другите.

ВЕЗНИ - Благоразположението на някого към вас ще ви предразположи към нуждите му и на свой ред ще го подкрепите. С желание за промяна ще пристъпите към поредното предизвикателство.

СКОРПИОН - Във връзка с реализацията на задача, свързана с бизнеса или имаща отношение към личните ви дела, ще се организирате от сутринта. За други денят се свързва с пътуване.

СТРЕЛЕЦ - Изясняване на отношения с хора, с които работите. Това ще изчисти съмненията помежду ви и направи работата ви по-спорна. Въздържанието също е част от компромисите.

КОЗИРОГ - Днес ще ви бъде по-лесно да изразите мнение и вземете отношение по спорен въпрос. Ще реализирате намеренията си, още повече, че мотивацията ви е силна.

ВОДОЛЕЙ - Не се суетете излишно, бъдете делови и точни. Така по-бързо и лесно ще свършите предвидената за деня работа, а и ще си спестите излишни обяснения и разход на енергия.

РИБИ - Денят е по-подходящ за разпускане, съзерцаване и анализиране на събитията. Но нуждата от пари няма да ви остави дълго да мислите за духовните си предпочитания.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 25 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди