изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:58 EEST
Синът на Доган се прибра да поеме милионите    
Общество Демир - първородният син на Ахмед Доган се е прибирал от Гърция, за да поеме официално бизнеса на баща си. Младежът се дипломира в Солунския университет, а преди това завърши елитен английски колеж.

След скандала с хонорара от 1,5 млн. за Цанков камък Доган решил окончателно да въведе Демир в обръча от фирми, да му извади бизнес на светло и наследникът официално да поеме грижата за фамилията. Лидерът на ДПС подозирал, че собствените му хора са го предали. Фактът, че информацията за тлъстите му консултантски излезе в „Труд”, смятан за негов много близък вестник, затвърдил негови по-раншни подозрения, твърдят някои среди в партията му.

Демир за първи път официално бе представен на електората на митинга на Демир баба теке край Исперих, където ДПС откри предизборната си кампания "две в едно" - за изборите за Европейски парламент и за 41-о Народно събрание миналото лято. Съборът, на който имаше над 10 000 души бе по повод 20-годишнината от Възродителния процес. Мнозина от присъстващите тогава заподозряха, че Доган готви сина си да го замести в ДПС.

След това представяне 24-годишният Демир все по-често се връща в България и бива засичан да прекарва голяма част от времето си със своя баща. Запознати подозират, че Доган малко по малко е въвеждал сина си в бизнеса си и обръча от десетки фирми, които ръководи коствено. Те смятат, противно на гореописаната версия, че появата на информацията за тлъстия хонорар всъщност е ход на Доган – така синът му може да се появи в публичното пространство като легално богат бизнесмен. Засега обаче той е само в управата на сдружение Младежки център „Изгрев” – неправителствена организация, която се бори против дрогата.
Демир е законен син на Доган от любовния му роман с Таня Желязкова, с която се запознават във Философския факултет на СУ. Сокола се разделя с бременната си приятелка, но официално признава детето си от нея.

Доган има още един син, който обаче не е официално признат. Става дума за 14-годишния Айан Айтен Терзи, чиято майка е бившата секретарка на Сокола Айтен.
Доган има и законна дъщеричка на име Демет.

Демир Доган е влюбен в Елис, дъщеря на бившата зам.-министърка на образованието Муккадес Налбант . Двамата живеят на семейни начала. Скоро може да се очаква да се погрижат за трето поколение в рода. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Синът на Доган се прибра да поеме милионите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди