изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:51 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 26 март-1 април 2010 година    
Времето

През първите две денонощие ще преобладава ясно и слънчево време. В петък ще духа слаб, по Черноморието следобед до умерен североизточен вятър. Минимални температури 2-7, максимални 14-19 градуса, по Черноморието от 12 до 15. В събота ще е почти тихо, сутринта хладно с минимални температури между 0 и 5 градуса, а максималните ще се се повишат до 17-22, по Черноморието където вятърът ще отслабне и постепенно ще се обърне от югоизток - от 14 до 17.



 

 

 

В неделя облачността ще се увеличи и на места ще превали дъжд. Вятърът постепенно ще се побърне от югозапад и запад. Минималните температури ще се повишат с 3-4 градуса, а дневните ще се понижат и преобладаващите максимални ще са между 12 и 17.

През следващото денонощие със слаб до умерен северозападен вятър ще прониква по-студен въздух. На места, главно през нощта, все още са възможни слаби превалявания, но по-късно облачността ще се разкъса и намалее. Температурите ще се понижат с още 2-3 градуса.

Във вторник сутринта отново ще е студено, но през деня ще преобладава слънчево време и дневните температури ще се повишат с 4-5 градуса и в повечето райони максималните ще са между 15 и 20. Вятърът навсякъде ще отслабне.

В сряда облачността ще се увеличи и на места е възможно да превали. Дневните температурите слабо ще се понижат.

В четвъртък ще има променлива облачност. Слабо повишение на температурите.

Вълнението най-често 1-2 бала. Само в петък то ще е 2-3, а временно усилване до 3 бала в открито море ще има и през нощта срещу понеделник и на следващия ден. Температура на морската вода 6-9 градуса. 

 

 

Деж. синоптик: Л. Маджаров

 

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 26 март-1 април 2010 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди