изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:03 EEST
Tатуирана неонацистка и порномодел яхна мъжа на Сандра Бълок (Видео 18+)    
Новини По всичко изглежда, че Сандра Бълок (Sandra Bullock) няма да последва примера на колежката си Кейт Уинслет (Kate Winslet) и да спази злокобната традиция "Оскар за сметка на личния живот". Актрисата заяви, че въпреки изневярата на съпруга си - Джеси Джеймс не възнамерява да се развежда. Преди седмица стана ясно, че симпатягата е кръшкал на жена си, именно докато тя се е снимала в лентата, която й донесе Оскар - "Сляпата страна", като веднага след разкритията той помоли публично за прошка.

Най-любопитното обаче е, че типажът, на който се е спрял Джеймс е много далеч като амплоа и визия от този на Бълок. Става дума за еротичната моделка Мишел Макгий (Michelle McGee), чието покрито с татуси тяло може да впечатли дори и толкова печен в това отношение тип като Майкъл Скофийлд.

Хубавицата носи впечатляващия прякор "Бомбата" и е не по-малко прочута с неонацистките си и расистки възгледи, със страстта си към дрогата и алкохола и разбира се, с участието си в редица интригуващи най-вече за аудиторията на 18 години заглавия. Ако разкрием малко предистория обаче, бихме могли и да разберем мераците на Джеймс.

Преди да се ожени за Бълок през 2005 година, той беше женен за... порнозвездата Джанин Линдемълдър (Janine Lindemulder), от която има и две деца. Оттук можем да си направим и извода, че ако Сандра се е надявала да превъзпита лошото си момче, е стигнала единствено до израза "Вълкът козината си мени, но нрава си не"... израз, който (вярваме) съвсем скоро ще намери приложение в нов списък с негови афери... http://avtora.com

"Войната е опиат" с най-много оскари

Бионсе украсява косата си със златни нишки

Сандра Бълок стана любимка на народа… и призна, че е спала с Тайгър Уудс



 

 


Сходни връзки

Tатуирана неонацистка и порномодел яхна мъжа на Сандра Бълок (Видео 18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди