изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:35 EEST
Представители на бизнеса изпратиха декларация до МС    
ИкономикаПредставители на бизнеса от четири региона в страната, включително и Пазарджик изпратиха декларация до Министерския съвет , в която изразяват дълбокото си безпокойство от икономическата ситуация в страната. Това съобщиха днес на специална пресконференция председателят на Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик Иван Иванов и Евтим Янев, член на Управителния съвет на Сдружението.

Те заедно с колегите си от „Бизнес експертен съвет” -Пловдив, СНЦ „Клуб на работодателя“ – Стара Загора и Сдружение „Съюз на предприемачите от Асеновград“, призовават правителството незабавно да приеме решения за изход от създалата се ситуация. Според тях основният пакет от мерки трябва да бъде насочен към генериране на икономически растеж, за да може България да се присъедини към излизащите от кризата икономики в света. Сред предлаганите от тях мерки са държавата незабавно да разплати задълженията си към фирмите, спешно да се осигурят средства за разумно инвестиране и задвижване на икономиката, да се подпомогне бизнеса в намиране на външни пазари, да се оптимизират условията и ускорят процедурите по усвояване на средствата от еврофондовете, както и да не се увеличава данъчно-осигурителната тежест. Още за предлаганите в декларацията мерки и очакваните резултати от нея чуйте в прикачения файл.

http://pa1.bg

 


Сходни връзки

Представители на бизнеса изпратиха декларация до МС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди