изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:18 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 27.03.2010    
НовиниПрез нощта ще бъде ясно, умереният източен вятър ще отслабне, без да стихва. Утрото ще бъде хладно и на отделни места в низините с краткотрайна сутрешна мъгла. Минимални температури - между 2 и 7°, но в отделни райони на Източна България до около нулата. В София - около 4°. Утре ще бъде слънчево. Топло, с максимални температури между 20 и 25°, по-ниски по Черноморието. В София - около 23°.

Вятърът ще се ориентира от юг, слаб, в източните райони до умерен - от юг, югоизток. По-късно през деня от запад ще започне увеличение на облачността, което през нощта срещу неделя ще обхване по-голямата част от страната. В Северозападна България ще завали дъжд.

Атмосферното налягане ще се понижи значително.

Над планините ще се задържи предимно слънчево. Вятърът ще се ориентира от запад, по-късно от югозапад, предимно умерен с тенденция към усилване. По-късно и там облачността от запад ще се увеличава. Още ще се затопли - максимална температура на 1200 метра - около 12°, на 2000 метра - около 5°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време. Сутринта на места по крайбрежието ще има условия за краткотрайна мъгла. Ще духа умерен юг, югоизточен вятър. Температурите на въздуха ще са по-ниски в сравнение с тези в останалата част от страната - максималните ще са между 11 и 16°. Температурата на морската вода е около 8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Дежурен синоптик: Анастасия Стойчева

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 26 март-1 април 2010 година

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 27.03.2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди