изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:57 EEST
Мисис Дама на годината 2010    
Мис & МистърНа пищна церемония в Гранд Хотел София бяха връчени наградите „Мисис Дама на годината” 2010. Шестте дами, отличени с престижните статуетки в различни категории бяха:


- Снежана Спасова –собственик на винотека Vintera, която предлага най-качествените и известни италиански и български вина. Наградата е в категорията за последователно и безкомпромисно налагане на винената култура у нас
  - Славка Занева – собственик на първия по рода си у нас мултибранд магазин „Gallerato”, за обзавеждане на дома. Наградата е в категорията за успешно преодоляване на предизвикателствата на икономическата криза.
  - Камелия Терзийска – „Брейн Сторм Консулт”, в категорията за управление на инвестиции.
  - Анeлия Петкова – собственик на „Bridal Fashion” за утвърждаване на чужди марки на българския пазар
  - Албена Йорданова – председател на Жени ГЕРБ – София за силно женско присъствие в политиката
  - Ани Цолова – bTV - за силно медийно присъствие
  
  Наградите бяха връчени от най-известните омъжени дами у нас, носителки на титлата „Мисис България”. Дамите получиха специални подаръци от клуб Night Flight, френската формула на красотата Vita Slim, естетична козметика Медефект, мултибранд магазин Gallerato.
  Награждаването на „Мисис Дама на годината” 2010 бе отпразнувано с официална винена вечеря, която включваше 5-степенно гурме меню и подбрани елитни вина. Водещият сомелиер Михаил Марковски даде професионални разяснения за съчетаването на всяко ястие със специално селектираното за него вино. Гостите имаха възможност да са сред първите дегустатори на лимитираната серия естествено пенливо вино ASTI на световно изнестната винарна Fontana Freda Италия.
  За доброто настроение на победителките и гостите се погрижи попзвездата Стефан Илчев. Водеща на събитието беше Ели Гигова.
  
  „Мисис Дама на годината” не е състезание, не е конкурс. Идеята на наградата, учредена през 2009-а година от сдружение „Феймъс”, е да бъдат намелени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Дами, които познаваме, заради това, което сами са направили, а не като половинката на някого. Това е първото у нас награждаване по препоръки, което отдавна е популярно по света”, каза учредителката на наградите Меги Савова

erogance.eu

 


Сходни връзки

Мисис Дама на годината 2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди