изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:28 EEST
ХОРОСКОП ЗА 28 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 28 МАРТ

ОВЕН - Възможни са затруднения от различен характер, чието преодоляване ще ви коства време и нерви. Не губете инициативността си и желанието за действие, силни сте и ще се справите.

ТЕЛЕЦ - На занимаващите се с организационна дейност ще им се наложи да вземат решения. Не изпускайте контрола, от правилността им ще зависи и професионалната ви реализация.

БЛИЗНАЦИ - Не се разпилявайте в много посоки, свършете започнатото, ако искате резултати. Доброто ви настроение ще стимулира общуванията и ще постигнете съгласие по спорни въпроси.

РАК - Обстановката ще е благоприятна за творчески изяви, на други няма да им липсва желание за романтични забавления. Каквото и да изберете, изживяването ще е повече от вълнуващо.

ЛЪВ - С умението си да вниквате в позицията на хората ще се превърнете в желана от другите личност. Работете без емоция и може да бъдете сигурни, че думите ви ще се изтълкуват правилно.

ДЕВА - Някои ще получат допълнителна сума, премия или друга печалба. Като по чудо ще разрешите и отдавна измъчващ ви личен проблем. Можете да определите деня като много успешен.

ВЕЗНИ - С намерение сте да обхванете задачите си, но едва ли ще ви се отдаде да се справите с всичко, което планирате. Прекалено амбициозни сте, но пък силите ви не са безкрайни.

СКОРПИОН - Постигнато съгласие с колега по спорен въпрос ще даде тласък на общата ви работа. Ще се убедите, че е по-ефективно да действате екипно, отколкото да хабите енергия в спорове.

СТРЕЛЕЦ - Ще вземете решение за важна стъпка и с него ще поставите начало на новостите. Някои ще преосмислят отношението си към проблем на близък човек и това ще ги направи по-добри.

КОЗИРОГ - Служебната ви натовареност ще се повиши, но въпреки умората ще останете удовлетворени от свършеното. Не са без значение и финансовите стимули, които със сигурност ще получите.

ВОДОЛЕЙ - Днес нечие внимание ще ви направи щастливи. Имате търпение и старание, за да се справите със ситуацията, в която попадате и това ще ви помогне да не оставяте нерешени проблеми.

РИБИ - По отношение на възникнало недоразумение в службата, не се притеснявайте безпричинно, скоро нещата ще си дойдат сами по местата. За радост, всичко ще се развие добре за вас.


Какво да очаква всяка зодия през 2014 г.

Хороскоп за 2014 г. Овен (21 март-19 април) - Късмет у дома и в любовта

Хороскоп за 2014 г. Телец (20 април - 20 май) Кармична разплата

Хороскоп за 2014 г. Близнаци (21 май-21 юни) - Нови доходи и просперитет

Хороскоп за 2014 г. Рак (22 юни - 22 юли) - Съдбоносна година

Хороскоп за 2014 г. Лъв (23 юли - 22 август) - Духовно израстване

Хороскоп за 2014 г. Дева (23 август - 22 септември) - Приятели и социални мрежи

Хороскоп за 2014 г. Везни (23 септември - 23 октомври) - Фантастична кариера

Хороскоп за 2014 г. Скорпион (24 октомври - 21 ноември) - Пътуване в чужбина

Хороскоп за 2014 г. Стрелец (22 ноември - 21 декември) - Почивка и приключения

Хороскоп за 2014 г. Козирог (22 декември - 20 януари) - Емоционални връзки

Хороскоп за 2014 г. Водолей (21 януари - 18 февруари) - Здраве и много работа

Хороскоп за 2014 г. Риби (19 февруари - 20 март) - Сексапил и интуиция

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди