изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:39 EEST
Български шофьор се обеси в тира си в Гърция    
По света Български шофьор се обеси в тира си в Гърция, след като стоял изоставен без пари и храна една седмица, съобщава днес в. "24 часа". От полицията в гр. Ливадя казали за вестника, че тялото на В. М. било открито от негови колеги да виси на бесилка от ремъци за връзване на товари в камиона. Но полицията не изключвала и версия за убийство.


Официалната информация за трагичния инцидент била съобщена от полицията на българският консул в Атина Герман Ванчев. "Незабавно уведомихме външно министерство в София. По случая е образувано предварително производство и причините за смъртта се разследват", казал той.
Гръцки катаджии спрели камиона, защото гумите му били износени и го отбили на паркинг на 80 км от Атина.
Шофьорът нямал пари у себе си и се свързал с фирмата работодател. Уверили го, че ще пристигнат колеги, за да му доставят нови гуми. Шофьорът им напомнил, че няма никакви пари, и му обещали, че след няколко часа проблемът ще се разреши.
Няколкото часа обаче станали няколко дни - едва в петък призори българските му колеги пристигнали в Тива.
Тираджията чакал напразно някой да му донесе пари, тъй като нямал какво да яде и след дългото очакване сложил край на живота си - това е една от версиите, по които работят следователите в Гърция, уточнява "24 часа".
След като пристигнали в Тива, колегите открили ключовете в контакта на камиона, но шофьорът липсвал. Чак когато вдигнали платнището на камиона, открили безжизненото тяла на В. М. да виси в тира, уточнили гръцките полицаи.
От "24 часа" установили, че сегашният собственик на камиона е Иван Миндов, който има фирма за международен товарен превоз "Траяна".
"Има нещо такова, за което ме питате, но нищо няма да ви кажа. Не искам да говоря, каквото искате - пишете. Няма да ви кажа кой е шофьорът", казал по телефона Миндов.
Камионът "Рено" е регистриран на името на ЕТ "Георги Янчин" в санданското село Ново Делчево. Собственикът Георги Янчин продал преди време въпросния камион. После тирът бил препродаден още веднъж, но последният собственик не е оправил документите в КАТ и регистрацията продължавала да стои на фирмата му. http://www.vesti.bg
 


Сходни връзки

Български шофьор се обеси в тира си в Гърция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди