изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:42 EET
Финален кастинг за конкурса Мис България    
Мис & Мистър Представителки на 9 български града ще се борят в края на април за короната на най-красива госпожица. Те бяха избрани от жури в състав: Евгения Калканджиева – лицензиант на световния конкурс за красота „Мис Свят”, Ирина Папазова – собственик на запазената марка „Мис България”, Калина Коцева – главен редактор на сп. „Блясък”, Гергана Рангелова – редактор мода на сп. „Космополитън” и Тихомир Белегански – главен букер на агенция „Визаж”.


На проведения финален кастинг се явиха 326 желаещи да участват в престижното събитие, но до видео и фототест бяха допуснати само 23 момичета. Сред тях попаднаха блондинки, брюнетки, червенокоси красавици, както и две близначки. Момичетата бяха подготвени да застанат пред обектива на официалния фотограф на конкурса Диляна Флорентин за „Alan group” от екип на „Oriflame” с главен гримьор Кирил Чалъков и от коафьора на „L`oreal professional” Васил Атанасов. През идващата седмица момичетата ще бъдат окончателно селектирани след консултация с централата на световния конкурс за красота „Мис Свят”, на който ще представи страната ни победителката в националния конкурс „Мис България 2010”.
  На сцената на най-престижния български конкурс за красота в края на април в столичната зала „Rainbow plaza” участничките ще се състезават в стандартните три дефилета. За първи път моделите за първото дефиле ще бъдат сътворени от студенти от Нов Български Университет, които спечелиха тази възможност след проведен от организаторите конкурс. Във второто дефиле претендентките за короната ще се представят в специално изработените и инкрустирани с камъни „Сваровски” бански костюми „Lisca”, а в третото – в тоалетите на официалния дизайнер на конкурса „Fede fashion studio” и обувки „Daris shoes”.
  Благотворителната кампания на конкурса тази година ще протече под мотото „Да запазим планетата, да живеем здравословно”. По този повод по време на престоя на момичетата в столицата, професионалистите от ресторант „Мезе” ще изготвят здравословно меню със специални биопродукти, с което претендентките за титлата не само ще поддържат формата си, но и ще имат достатъчно енергия за тежките репетиции.
  Всички желаещи да разгледат участничките в конкурса ще могат да го направят до броени дни на адрес: www.bliasak.bg. Там ще могат да дадат гласа си за своята фаворитка и да й помогнат да спечели специалната награда „Лице на сп. Блясък”.
  Основен медиен партньор на „Мис България 2010” е сп. „Блясък”, като събитието се провежда с медийната подкрепа на Нова телевизия и Дарик радио и съдействието на зехтин „Родон”, Санома Блясък България и д-р Ангел Енчев - пластична хирургия.

 

Разследват "Курви под прикритие"

Маги Желязкова: Бареков ме излъга! 

Българка бе обявена за най-красивата жена на хилядолетието

Наталия Гуркова - любовница на Алексей Петров?

Мис България 2005 се съблече за “Плейбой”

Мис България разкри световен заговор. Перничанката : “Мис Свят” е машина за пари

Роси Иванова се разголи за "Playboy " . Роси най-после гола

Мис България 2009: Хорската злоба ме преследва

Руски олигарх ще люби “Мисис България” 2008

Виолета Здравкова заби ново гадже

Момичето с чука се съблече, а вие ?

 


Сходни връзки

Финален кастинг за конкурса Мис България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди