изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:04 EEST
СВЕТЛАНА ЖЕЧЕВА ОГЛАВИ НДСВ - ДОБРИЧ    
ПолитикаНа 25 март се проведе отчетно-изборната конференция на общинската структура в Добрич, съобщиха от жълтата партия. В рамките на събранието е избран нов председател на общинската структура в областния град - Светлана Жечева, икономист,  общински съветник през периода 2003-2007 г. Нейни заместници  са Велина Илиева, юрист,  Димитър Димитров, ветеринарен лекар и Даниела Славова, програмист, Секретар на НДСВ - Добрич, е Румяна Железчева, икономист.

Досегашният председател ст.н.с. в ДЗИ Михаил Христов си е направил отвод поради здравословни проблеми, като изявил желание да  се включи активно в новосъздавания Съвет за местно развитие, като експерт в сектор "Селско стопанство". Освен, че е учреден Съветът за местно развитие, взето е още решение в състава му да бъдат привлечени експерти, които могат да не бъдат членове на НДСВ, добавят от пресцентъра на партията. На отчетно-изборната конференция на НДСВ са присъствали тридесетина членове на партията от общината, бившият зам.-областен управител и настоящ член на Националния съвет на НДСВ Олга Задгорска, както и д-р Георги Желев - областен председател и член на НС на НДСВ. Одобрен е и един нов партиен член, добавят от НДСВ.
 


Сходни връзки

СВЕТЛАНА ЖЕЧЕВА ОГЛАВИ НДСВ - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди