изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:28 EEST
ГРОСМАЙСТОР ТРИУМФИРА В АЛБЕНА    
СпортГросмайстор Васил Спасов от Търговище спечели поредния турнир от веригата Гран при по ускорен шах, който се проведе в Албена. Бившият световен шампион при юношите до 20 години триумфира с 10 точки и си тръгна с 500 лева от общия награден фонд.

Втори със същия точков актив, но отстъпващ по следващ показател, остана мм Павел Димитров от Велико Търново - настоящ републикански шампион по блиц за юноши и мъже, както и първенец по ускорен шах за мъже. Трети се класира гм Евгени Янев от Пловдив. Турнирът се проведе по кръговата система от 12 участници. В надпреварата се включиха и трима добричлии, като най-добре от тях се представи Тома Киряков. Той раздели 5-6 място. "Черно-белите" фигури край морето местиха още Валерий Рибаров и Александър Станчев.
От отбора на Енергия 21 разбрахме, че имат 17 състезатели, които в момента участват в държавния индивидуален шампионат по класически и ускорен шахмат, както и на блиц. Първенството е за състезатели от 8 до 18 години.
Още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

ГРОСМАЙСТОР ТРИУМФИРА В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди