изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:14 EEST
МЪЖКИЯТ ДРИЙМ ТИМ ЗАПОЧНА ГОДИНАТА С ПРИЗОВО МЯСТО    
СпортКолоездачите на Добрич 1905 започнаха годината с призово класиране. В първия старт за сезона Красимир Коев зае трета позиция в 50-километровия критериум в Шипка.

На следващия ден завърши трети и в колокритериума в Казанлък. Това му донесе трето място в общото генерално класиране от двата дни, валидно за купата на Българския колоездачен съюз. Младият колоездач на клуб "Цар Симеон 1898" (Пловдив) Борислав Иванов триумфира в състезанието на шосе. Той успя да запази първата позиция, след като взе голям аванс още в първия състезателен ден. Втори завърши Драган Спасич от Железничар (Ниш). След Красимир Коев веднага се нареди - Данаил Петров от континенталния про тур отбор на Боависта (Португалия). С това състезание БКС откри новия спортно-състезателен сезон у нас като лично председателят на БКС Венелин Хубенов даде началото на първия старт. "Добрич бе представен само от мъжкия тим, воден от Валентин Живков. Това са десетината състезатели, който привлякохме от Бургас. Юношите ни не можаха да запишат участие поради липсата на финанси в клуба. Смятам, че с този мъжки отбор има потенциал не само за призови места в България, но и в чужбина", заяви Георги Друмев.
Още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

МЪЖКИЯТ ДРИЙМ ТИМ ЗАПОЧНА ГОДИНАТА С ПРИЗОВО МЯСТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди