изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:55 EET
КАЛИНА БОЖИЛОВА ВЛЕЗЕ В ОСНОВНА СХЕМА    
СпортСъстезателката на Изида Калина Божилова влезе в основна схема на държавния турнир по тенис на корт за юноши и девойки до 14 години, който се провежда в Пазарджик.

Във втория кръг на квалификациите тя победи Алекс Иванова от Русе с 9:3, а след това се наложи и над Гергана Иванова от Локомотив (Пловдив) с 9:7. Нейна съперничка в първия кръг на основната схема ще бъде Радостина Наскова от Пазарджик. В тази фаза на турнира добричкият клуб има още една представителка - Христина Дянкова, която заради добрите си позиции в републиканската ранглиста прескочи ситото на квалификациите. Малко не достигна на Ива Иванова също да се нареди сред първите 24. В първия кръг на квалификациите тя победи Стефани Арсова от СБС (София) с 9:1, а след това се наложи и над съотборничката си Ирина Митева с 9:8. В мач за влизане в основна схема обаче Ива Иванова загуби от Габриела Йотова от Плевен с 9:3.
Още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

КАЛИНА БОЖИЛОВА ВЛЕЗЕ В ОСНОВНА СХЕМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди