изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:33 EEST
ОТЛИЧИЕ ЗА ДУЕТ "ДОБРИЧ"    
КултураДует "Добрич" при вокална студия "Мастер" спечели втора награда на сцената на националния поп-рок конкурс "Сезони" в Бургас. Това съобщи вокалният педагог на талантливите изпълнители Стефка Василева. В дуета пеят Виктория Пенкова и Борис Байчев, и двамата на 11 години. Двамата са изключително гласовити, музикални и отговорни. Освен на тези техни качества, успехите им се дължат и на сериозната отношение отстрана на родителите им, подчерта Ст. Василева.

Виктория е от Тервел, а Борис - от Генерал Тошево. Двамата вече трета година учат поп и джаз пеене във ВС "Мастер" с педагог Стефка Василева. Освен това, свирят на пиано и учат солфеж. На Цветница Борис надпя 45 свои конкуренти на Седмия национален фестивал "Цветен камертон" в Сливен и спечели две първи награди. Той се представи с песните "Ти и аз" от репертоара на Теодор Койчинов и "Пей сърце" на Георги Христов.
"Вярвам в таланта на моите ученици. Опитвам се да им дам цялата си любов и всичко, на което са ме учили моите учители. Пожелавам им много нови хоризонти  и хиляди красиви песни" - сподели с гордост от поредния успех на своите възпитаници Стефка Василева.
 


Сходни връзки

ОТЛИЧИЕ ЗА ДУЕТ "ДОБРИЧ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди