изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:35 EEST
ХОРОСКОП ЗА 31 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 31 МАРТ


ОВЕН - Смело ще се наложите по въпроси, в които смятате че сте професионалисти. Ако сред уменията ви е и владеенето на чужди езици, то работата ще ви се отдава с лекота.

ТЕЛЕЦ - Ще следвате поставените си цели без затруднение, предвид енергетиката на днешния ден. С младежко дръзновение ще пристъпите към изпълнение на неблагодарни задачи.

БЛИЗНАЦИ - Дали заради пролетта или друго, хубаво чувство, но доброто ви настроение ще доминира над всичко останало. Част от вас ще наблегнат на подготовката си за предстоящ изпит.

РАК - Доброволно подчинени на любовта, с желание ще се справите с всичко, което предвиждате и се очаква от вас. Пътуванията и забавленията са предпочитана част от програмата ви.

ЛЪВ - По-често ще ви търсят за помощ, отколкото вие да се нуждаете от такава, но и в този случай няма да оставате разочаровани. Ще бъдете полезни с обективните си оценки.

ДЕВА - Обменяйки мисли и опит, ще търсите мнението на хората около вас, за да изградите крайната си позиция по общ въпрос. Добрите ви очаквания ще се сбъднат много скоро.

ВЕЗНИ - Прагматично ще подходите в решаване на служебен или друг въпрос, с което ще си спестите време, пари и главоболия. Това е добра тактика с добри резултати.

СКОРПИОН - Въпроси, свързани с кариерата и дома ще са сред основните, които ще ви занимават днес. Ще пристъпите към поредното предизвикателство, свързано с професионалната ви заетост.

СТРЕЛЕЦ - Ново начало. Прекалено многото отговорности на работното място ще подтикне някои от вас да потърсят по-добри възможности за реализация на способностите си.

КОЗИРОГ - Днес разчитайте преди всичко на себе си, с практичната си мисъл и бързи реакции ще постигнете повече. Ще избегнете затрудненията, оказвайки се на подходящото място.

ВОДОЛЕЙ - Ще се справите с трудностите и без да изпадате в крайности, ще приключите навреме започнатото. Можете да влияете на събитията и да ги променяте, затова не се колебайте.

РИБИ - Ще съумеете да предразположите околните към себе си. Прощавайте, на себе си, на другите, на всички. Така ще привличате добрите сили към себе си.

Защо другите зодии ви отбягват
Кои са най-престъпните зодиакални знаци?
Кои зодии ще са най-големите късметлии през 2015-та
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 31 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди