изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:38 EET
Хванаха Дидо Дънката в операция "Медузите" във Варна    
Ред и сигурност Масирани полицейски проверки започнаха рано тази сутрин в морския град. Задържани са също председателят на Общинския съвет на Варна Борислав Гуцанов и директорът на общинския автотранспорт Пенчо Пенчев

Обект на проверки са обществени институции, офиси и хотели.Проверява се районът на Варна, Златни пясъци, Траката, хотел „Капитолий” и други.

Полиция извършва обиски в кабинета на председателя на Общинския съвет на Варна Борислав Гуцанов. Обиските са във връзка със започналата тази сутрин полицейска операция.

„Рано тази сутрин заедно с Окръжна прокуратура във Варна стартирахме отдавна планирана операция. Нарекохме я с името „Медузите”, каза пред Фокус министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Обект на проверки са сградата на община „Варна”, предприятието „Автотранспорт” на град Варна, офиси и хотели. Има задържани лица по подозрения за икономически престъпления, в сферата на транспорта и общинския бюджет".

„В хода на операция „Медузите” са задържани Дидо Дънката, председателят на Общинския съвет на Варна Борислав Гуцанов и директорът на общинския автотранспорт Пенчо Пенчев”, уточни МВР-шефът. Министър Цветанов уточни, че са проверени десет адреса.
Според варненската полиция не се изключва да има още задържани. /БЛИЦ

Операция „Медузи” „засмука” Даниел Славов – Дидо Дънката, шефа на Общинския съвет Гуцанов и варненския Автотранспорт /ОБЗОР/

31 март 2010 | 08:03 | Агенция "Фокус"
 
Варна. Рано тази сутрин във Варна, както Агенция „Фокус” първа съобщи, стартира полицейската операция „Медузи”.
Операцията на варненската полиция и Окръжна прокуратура – Варна е предварително планирана. Наречена е „Медузи”, заради стремежа на участниците в групата да засмукват и изяждат всичко, споделят варненски полицаи.
В хода на операцията са проверени 10 адреса. Проверки са извършени в кабинета на председателя на Общинския съвет Борислав Гуцанов, в кабинета на шефа на дирекция „Автотранспорт” на община Варна – Пенчо Пенчев, на главния счетоводител на „Автотранспорт” Яна Кръстева, хотел „Капитол”, офиси.
По време на операцията са задържани шефът на Общинския съвет Борислав Гуцанов, варненският бизнесмен Даниел Славов, директорът на „Автотранспорт” на Варна Пенчо Пенчев и главният счетоводител на „Автотранспорт” Яна Кръстева.
Според полицаи става дума за изготвяне на документи с неистинско съдържание и злоупотреби с общинския бюджет при закупуването на транспортни средства за нуждите на „Автотранспорт” – Варна.


 

 


Сходни връзки

Хванаха Дидо Дънката в операция "Медузите" във Варна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди