изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:58 EEST
В КАВАРНА ЗАТВАРЯТ ВРАТИТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ КЪМ ЕВРОПА    
СпортДнес са четвъртфиналните срещи от футболния турнир за Купата на България. Отборът на Калиакра посреща елитния Черно море в един от най-интересните двубои от тази фаза на надпреварата. Мачът ще започне в 19.30 часа и ще бъде предаван директно по спортната телевизия на България Ринг БГ.

"Срещата на Черно море в Каварна е последният им шанс за влизане в Лига Европа. Намираме се в много добра спортна форма и сега е момента да спечелим. Назрял е моментът да бием Черно море. Не зная дали ще затворим вратите на варненските футболисти към Европа, но нашите смятаме в утрешния мач да ги отворим за нашите фенове, показвайки им приятен за гледане футбол. Настроението в отбора е приповдигнато", заяви кметът на Каварна Цонко Цонев.

Той призова всички добруджанци да подкрепят Калиакра в четвъртфиналния сблъсък с Черно море.

"Детелин Димитров, Николай Радомиров и Милен Бонев, които доскоро лекуваха контузии, вече участват в тренировките и по всяка вероятност ще бъдат на разположение за мача. Под въпрос е обаче участието на други трима футболисти - нападателите Иван Караджов и Иван Петков, и халфът Диян Кателиев", заяви клубният бос на Калиакра Венцислав Василев. Той каза още че с оглед предстоящия важен мач от първенството на Източната "Б" група с Дунав (Русе), е възможно някои от състезателите да бъдат съхранени.  "Ще играем за победа, но специални премии за успех не са предвидени", категоричен е Василев.

Едно от притесненията пред клубното ръководство са четирите жълти картона, които тегнат над Гриша Иванов, Георги Станчев, Антон Димитров и  Стоян Стефанов. Всяка пето официално предупреждение на всеки от тях ги отстранява автоматично от една среща и лишаване на отбора от основни единици за "мача на истината" срещу Дунав.

Още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

В КАВАРНА ЗАТВАРЯТ ВРАТИТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ КЪМ ЕВРОПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди