изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:30 EET
С ГОЛ В ПРОДЪЛЖЕНИЯТА ДОБРУДЖА ПОБЕДИ КАЛИАКРА    
СпортИзключително драматичен мач изиграха отборите на Калиакра и Добруджа в поредния кръг от зоналното първенство на юношите старша възраст. Срещата в Каварна започна повече от добре за домакините.

Още във 2-ата мин. те поведоха, но в 21-ата мин. Андрей Василев възстанови равенството. Грешка в отбраната на "жълто-зелените" доведе до 2:1 за Калиакра. Четири минути преди края на първото полувреме обаче централният нападател на Добруджа Филип Филчев вкара с глава - 2:2.

След почивката съперниците продължиха да играят на високи обороти и головите ситуации се редуваха пред двете врати. В 65-ата мин. Георги Георгиев получи втори жълт картон и гостите останаха с човек по-малко на терена. Въпреки това добруджанци продължиха да атакуват и усилията им бяха възнаградени в продължението на мача, когато Йовелин Драганов се разписа с глава и донесе трите точки на добричкия тим.

Следващата среща на Добруджа е в четвъртък от 16.00 часа на стадион "Дружба", където възпитаниците на Валентин Ангелов ще премерят сили със състава на Спартак (Варна).    

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

С ГОЛ В ПРОДЪЛЖЕНИЯТА ДОБРУДЖА ПОБЕДИ КАЛИАКРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди