изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:27 EEST
НАД 10 РОК БАНДИ ЗАБИВАТ ПРЕЗ ЛЯТОТО В КАВАРНА    
НовиниОт тази година традиционният фестивал е с ново име - Каварна рок фест, който ще се проведе от 23 до 25 юли

Най-големият, традиционен и единствен по рода си истински Рок фестивал в България вече е с ново име - Каварна рок фест. Това съобщиха организаторите му, като уточняват, че той ще се проведе от 23 до 25 юли в Каварна за пета поредна година.
Над 10 банди ще зарадват любителите на рок музиката, като началото на феста ще поставят метъл кралиците Tarja Turunen и Doro Pesch, подкрепени от Epica, Leaves'Eyes и Atrocity. Във вечерта на дамските Рок вокали феновете ще се насладят не само на страхотни гласове, но и на едни от най-красивите рок дами от световната сцена. Вторият ден от феста е за Kreator, Sodom и веселяците - Korpiklaani.
Финалният ден ще връхлети феновете в Каварна с четири банди-мечта - Accept, AnnihIlator, Primal Fear и Voivod. Повечето групи пристигат за първи път в България, а всички те, с изключение на Accept, ще стъпят за първи път в Каварна в рамките на феста. Организаторите добавят, че се чака още рок банди да потвърдят участието си съвсем скоро. От вчера вече са в продажба и билетите за фестивала, като те се разпространяват ексклузивно в мрежата на Ticketstream.bg и в магазините на Office1Superstore, M-Tel, Orange Center, Fonex, Tехномаркет и Мултирама. Цената на тридневен билет за фестивала ще бъде 90 лв, а на еднодневен билет - 40 лв. Организатори на феста са община Каварна и Лауд Консертс. За първи път фестът ще има и своето Фестивално Рок радио, което ще е първото по рода си в България.
И тази година един от посетителите ще си тръгне с награда - чисто нов мотор Harley Davidson. За да се сдобиете с мечтата, е нужно само да притежавате тридневен билет за Каварна рок фест 2010.
 


Сходни връзки

НАД 10 РОК БАНДИ ЗАБИВАТ ПРЕЗ ЛЯТОТО В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди