изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:34 EEST
Ивелин Николов: Днес бяхте свидетели на операция "Смешниците"    
Политика София. Днес бяхте свидетели на операция „Смешниците”. Това заяви Ивелин Николов, депутат от Коалиция за България, след като парламентът отхвърли започване на процедура за отстраняване на президента Георги Първанов, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Ивелин Николов от Коалиция за България, заяви, че народните представители са загубили време, заплатено от всеки български гражданин за една пародия без нито един сериозен мотив.

По думите му сред подписалите искането има хора с раздвоена самоличност, които са членове на клуба на президента. Той посочи, че половината от подписалите са наследници или бивши членове на БКП. Той припомни притчата, че на велика Сряда Юда отива при фарисеите, за да ги попита, какво ще ми дадат, ако ви го предам.
Винаги президентите в България в критични състояния са се намесвали. Това каза Петър Курумбашев, който поиска право на обяснение на отрицателен вот след гласуването за импийчмънт на президента Георги Първанов. „На крива ракета президентът й пречи”, заяви Курумбашев. „Този отрицателен вот не касае толкова ГЕРБ нито "Атака". Имаше един човек, който успя да продаде за 1 лв. „Кремиковци”, затвори трети и четвърти блок на АЕЦ „Козлодуй”.
Десислава АНТОВА
 


Сходни връзки

Ивелин Николов: Днес бяхте свидетели на операция "Смешниците" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди