изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:23 EEST
Градският съвет на БСП-Варна излезе с официално становище по повод ареста на Борислав Гуцанов    
Новини Варна. Градският съвет на БСП във Варна излезе с официално становище за ареста на своя председател и председател на Общински съвет Варна Борислав Гуцанов, в което се казва: „Ситуацията в страната ни в момента се характеризира с политическо противопоставяне, социално лицемерие, мизерия и криза в икономиката. Видно за всички е, че основната дейност на правителството е борба с организираната престъпност. Намираме тези действия за правилни, но те се осъществяват чрез показни арести, които не дават реални резултати.


Изразяваме публично възмущението си от грубия арест на лидера на градската организация на БСП и председател на Общински съвет Варна Борислав Гуцанов. Смятаме, че е недопустимо органите на реда да бъдат използвани за политически атаки. Начинът, по който е извършен арестът, е неморален и ужасяващ.
БСП - Варна изразява безрезервната си подкрепа и заявява, че категорично застава зад лидера на организацията си. Надяваме се, че компетентните органи ще действат независимо, професионално и обективно.

Агенция "Фокус"

 


Сходни връзки

Градският съвет на БСП-Варна излезе с официално становище по повод ареста на Борислав Гуцанов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди