изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:30 EEST
Втори полицай се самоуби във Враца    
Новини
Инспектор Стамен Цанов, служител на полицията във Враца, се е самоубил вчера сутринта, съобщи пред БЛИЦ Красимир Василев, говорител на МВР в града. От полицията обясниха, че трупът на Цанов е бил намерен до колата му, паркирана до пътя между монтанските села Пали лула и Охрид.



Никой не знае защо е извършил самоубийството, допълни Василев и категорично отхвърли възможността някой друг да е причинил смъртта на служителя на МВР.

Преди да сложи край на живота си, 34-годишният Цанов предупредил колегите си за своите намерения, като им се обадил по телефона. Освен това инспекторът е оставил и предсмъртно писмо, адресирано до съпругата му.

Това е вторият случай на самоубил се полицай във врачанския район. През септември миналата година в Бяла Слатина, с прострелна рана в слепоочието, бе открит полицай Димитър Димитров.
Съмненията, че друг е замесен в смъртта на Димитров, обаче така и не бяха разсеяни до край. Самоубийството изненада близките му, а предсмъртно писмо от 35-годишния униформен така и не бе открито. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Втори полицай се самоуби във Враца | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди