изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:22 EEST
ЗЕЛЕНА САЛАТА ОТРОВИ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ    
ОбществоЗелена салата, купена от кооперативния пазар в Добрич, едва не уби домашния любимец на добричко семейство. Семейство Радеви си имат декоративен заек за домашен любимец.

Преди няколко дни фамилията изпаднала в паника, че зайчето ще умре, разказа стопанката му Елка Радева. "Докато вечеряме единият от синовете ми го забеляза, че зайо е неадекватен и целият трепери. Тутакси хукнахме към ветеринар по нощите. В лечебницата докторът установи, че животинчето е с по-ниска температура от нормалното. Сложи му две инжекции, като ни заяви, че у дома трябва да го топли с бутилка с топла вода. Ходихме още няколко пъти с него до лечебницата, за да му бъдат поставяни още инжекции и в крайна сметка се оказа, че се касае за хранително отравяне" - разказа още стопанката на зайчето. След мозъчна атака, семейство Радеви установило, че в злополучната вечер главата на домакинството г-н Радев дал лист зелена салата, купена от пазара, докато почиствал зеленчука за вечерята. Само това било по-различното в менюто на заека от друг път. Стопанката му се радва, че животинката е спасена, но от друга страна се възмущава: "Смятайте какво ядем. Какво да купи човек - в момента доматите и краставиците са като пластмасови. Понякога дори доматите трудно се режат".
 


Сходни връзки

ЗЕЛЕНА САЛАТА ОТРОВИ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди