изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:31 EET
НДСВ ПОДАРЯВА ПОСЕЩЕНИЕ В БРЮКСЕЛ    
НовиниОт областното ръководство на НДСВ – Добрич, съобщават за стартиралата инциатива, насочена към младите хора в страната – написване на есе, което ще донесе на победителя посещение в Брюксел.

Националната инициатива е на младежката структура на партията – МНДСВ, по повод 5-ата годишнината от подписването на договора за присъединяване на България към ЕС. Конкурсът за есе е на тема “Свободата на реда и редът на свободата”, като основната му идея е да бъде потърсен погледът на младите хора към предстоящите години до проекта „Европа 2020”. Участие в конкурса могат да вземат млади хора, които имат обществена заинтересованост и позиция. Умеят да изразяват мнение и се чувстват съпричастни с проблемите на европейското семейство. Хора, които имат желание да изразят възгледите си за близкото бъдеще, като европейски граждани.
Право на участие в надпреварата имат жителите на областта на възраст от 18 до 35 години, като трябва да изпратят есе, написано по темата. Самото есе трябва да е в рамките на една печатна страница, формат А4. Шрифтът да е Arial или Times New Roman, а големината - 12 пункта. Междуредието е в разред [1.0] пункта. Есето може да бъде изпратено на електронен адрес, като прикачен файл - адресът е ruska.d@abv.bg. Авторът трябва още да посочи трите си имена, възрастта и адрес, и телефон за обратна връзка, добавят от партията. В случай, че участникът изпрати есето си на хартиен носител, данните трябва да бъдат на отделен лист.
Трите най-добри творби ще бъдат класирани и наградени - първа награда е пътуване до Брюксел с посещение на Европейския парламент. Класиралият се на второ място ще получи дигитален фотоапарат, а на трето място - Мр3 плейър. Крайният срок за изпращане на есета е 17:00 часа на 20.04.2010 г. Тези, които имат допълнителни въпроси, могат да позвънят в областния  офис  на НДСВ - 0896 550484  или да пишат на електронния  адрес на секретаря  Руска Димитрова - ruska.d@abv.bg.
 


Сходни връзки

НДСВ ПОДАРЯВА ПОСЕЩЕНИЕ В БРЮКСЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди