изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:46 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалите почивни дни на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани  шестнадесет  криминални престъпления.



 

-На 02 април 2010 г. в РУ на МВР Балчик е получено съобщение затова, че неизвестни лица са проникнали в частен дом в с.Тригорци, общ. Балчик и са извършили кражба на 2 кубика дърва, 200 броя пръчки арматурно желязо, 20 м гумиран кабел и инструменти.

-На 03 април 2010 г. неизвестен извършител противозаконно е отнел л.а. БМВ с добричка регистрация, собственост на 49 годишен гражданин. Автомобилът е бил паркиран  пред дома на тъжителя, находящ се по ул. “Хан Кардам” в гр.Добрич.

-На 04 април 2010 г. в РУ на МВР Генерал Тошево е получено съобщение затова, че неизвестни лица са проникнали във фурна, находяща се в с.Преселенци, общ. Генерал Тошево и са извършили кражба на сумата от 2200 лв. и 1000 румънски леи.

-На същата дата в с. Нова Камена, общ. Тервел неизвестни лица са проникнали в частен имот, собственост на 35 годишен английски гражданин и от находящата се в двора каравана са извършили кражба на микровълнова печка, цветен телевизор, ДВД, радиокасетофон и др. вещи.

По всички случаи се работи в условията на досъдебни производства.

-На 01 април 2010 г. от служители на РУ на МВР 01 Добрич е извършена проверка на 24 годишен мъж от гр.Добрич. При проверката в лицето са намерени и иззети 11 броя хапчета, 2 пликчета с бяло прахообразно вещество и суха зелена тревна маса, които при извършения полеви тест са реагирали на различни наркотични вещества. Лицето е задържано за срок от 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

-На 03 април 2010 г. служители от РУ на МВР Каварна, са задържали 32 годишния Т. О. от гр.Каварна, в момент на извършване на кражба на касетофон от микробус “Форд Транзит”, паркиран по ул.”България” в същия град. Лицето е задържано за срок от 24 часа и е образувано досъдебно производство.                                               

-На 05 април 2010 г. служители на РУ на МВР 01 Добрич са задържали група от 5 лица на възраст от 14 до 41 години. Лицата са задържани в района на лозята в с.Минково. Същите са се придвижвали с каруца, в която са намерени множество метални изделия, обект на кражби. Работата по изясняване престъпната дейност на лицата продължава.

През изминалите денонощия на територията на областта са станали 2 пътно транспортни произшествия с ранени граждани и 2 ПТП с  материални щети.

    

      През изминалите денонощия са възникнали два пожара с щети и 5 пожара без материални щети. Оказани са 2 аварийно спасителни дейности.

            -На 05 април 2010 г. е възникнал пожар в къща, намираща се в гр.Добрич. Причината за пожара е късо съединение в ел. инсталацията. В резултат на пожара са унищожени 40 кв.м покривна конструкция.

 06 април 2010 г.                                                ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди