изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:33 EEST
АЛБЕНА ПОЛУЧАВА ДОКЛАД ЗА КАЧЕСТВОТО НА ВОДАТА    
ЕкологияУтре холандската фирма „Амеко” ще връчи на изпълнителния директор на „Албена” АД Красимир Станев официален доклад за състоянието на питейната вода в най–новият хотел в курорта петзвездния „Фламинго Гранд”.

В съдържанието на доклада за стореното през годините са включени резултати от проведени изследвания и препоръки за оптимизиране грижата за качеството на водата. Програмата за сътрудничество е финансирана от Министерствата на икономиката и околната среда на Кралство Нидерландия. Амеко е компанията, отговорна за проекта пред властите на Кралство Нидерландия и официален партньор в реализацията му, заедно с ПБ Интернешънъл и Терра България.
Очаква се да присъстват Анита Веменхофе - представител на Посолството на Холандия, в качеството й на зам.-секретар и началник отдел „Икономически въпроси”. Корийн ван Вурден - мениджър проекти „Амеко – експерти в околната среда и качеството на водата”, Тон ван Хек, директор на ПБ Интернешънъл, която е производител на ултрафилтриращата сиситема, и Хенк Спелт  - директор на холандската туроператорска фирма „Терра България”.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ПОЛУЧАВА ДОКЛАД ЗА КАЧЕСТВОТО НА ВОДАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди