изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:36 EEST
Оперна дива убила съпруга си милионер и завела двойник при нотариуса    
По света Полицията в Германия предполага, че 55-годишната оперна певица Валтрауд Хил е убила своя 71-годишен съпруг, а след това заедно с негов двойник отишла при адвокат и приписала цялото му състояние на свое име. Състоянието на изчезналия бизнесмен, тялото на когото досега не е намерено, се оценява на 5,5 милиона евро.

Оперната дива старателно е подбрала кандидата за ролята на двойника на своя мъж. Тя според полицията се обърнала за помощ към осем мъже. Един от кандидатите за ролята на "милионера" разказал на полицаите, че Валтрауд му показала фотография на своя "престарял съпруг" и го помолила да изиграе неговата роля пред адвоката. "Но аз отказах, защото не исках да се замесвам в подобни дела", разказал свидетелят.

Жертвата на престъплението, 71- годишният Херман Хил, "безследно изчезнал" през октомври 2009 година. Подозренията на полицията били предизвикани от неочакваното му появяване със съпругата в офиса на адвоката му във Фрайбург, където той прехвърлил имуществото си на името на жената, и след това отново изчезнал.

Вестник German Herald съобщава, че по това дело полицията е разпитала 7000 човека.

Според полицаите оперната певица е извършила "идеалното убийство" в духа на Хичкок и е била убедена, че то няма да бъде разкрито.

В разговора със следователите тя заявила, че съпругът й се появил за един ден, за да й припише състоянието си, и след това отново заминал в командировка, като от месеци не се бил обаждал.

Въпреки че тялото на Херман Хил досега не е намерено, съпругата е арестувана по обвинение в убийство и мошенничество.

/БЛИЦ
 


Сходни връзки

Оперна дива убила съпруга си милионер и завела двойник при нотариуса | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди