изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:02 EEST
18-годишен заби касапски нож на сантиметър от сърцето на брат си    
Новини Рискът за живота на Георги е бил огромен, в зоната, в която е нанесен ударът, се намират жизненоважни органи - сърцето, магистралните кръвоносни съдове, трахеята и други.


20-годишният строителен работник Георги Димов от кочериновското село Бараково е с тежка прободна рана в гърдите, след като по-малкият му брат Виктор забил касапски нож на сантиметър от сърцето. Кървавата драма се разиграла вчера малко след полунощ в дома им в село Бараково.

Между двамата братя, които са бивши възпитаници на mомощното училище в село Стоб, възникнал скандал по време на запой. Алкохолът помрачил съзнанието на Виктор, който наръгал брат си.

"Брат ми ме нападна неочаквано, наистина се скарахме, но не предполагах, че от шкафа ще извади нож и ще ми посегне. Учили сме заедно в помощното училище, винаги сме си помагали, необяснимо е за мен", разказал раненият пред вестник "Струма".

Близо 2 часа раненият Георги останал да лежи в локва кръв. Около 04,30 часа майка му го открила в безпомощно състояние и веднага извикала екип на сппшния център в Рила, който го транспортирал до благоевградската болница.

Раненият младеж е приет в болницата с опасност за живота, със силна болка, кървене и затруднено дишане, веднага е свикан лекарски екип за диагностициране на състоянието му.

Пациентът е стабилизиран, остава под активно лекарско наблюдение, прободната рана в областта на гърдите е на сантиметър от сърцето, потвърди вчера началникът на операционния блок в МБАЛ - Благоевград д-р Димитър Димитров. Той уточни, че невероятен късмет е спасил младежа от фатален край, огромният нож не е проникнал в дълбочина в гръдния кош, а се е плъзнал по ребрата и се спрял в гръдната кост.

Рискът за живота на Георги е бил огромен, в зоната, в която е нанесен ударът, се намират жизненоважни органи - сърцето, магистралните кръвоносни съдове, трахеята и други.

Виктор Димов не е задържан в ареста, полицаи от РПУ - Рила работят по случая.
 /БЛИЦ

 


Сходни връзки

18-годишен заби касапски нож на сантиметър от сърцето на брат си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди