изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:22 EEST
ДОБРУДЖА СЕ ЗАКАНИ НА ДЕВЕТКРАТЕН ШАМПИОН    
СпортХандбалистите на Добруджа Сплендид, които тази година имат сериозни шансове да триумфират в републиканския шампионат при мъжете, се заканват да отупат деветкратния шампион ЦСКА в среща от поредния кръг на “А” група.

“Армейците”, които от 19 години не са стигали до титлата, ще гостуват в зала “Русалка” тази събота от 17 часа.

“Единствената ни цел е да бием, няма значение с колко гола разлика. Другата ни основна задача е да запазим спортната си форма, в която се намираме в момента”, каза клубният бос Георги Андреев, който е и треньор на отбора. Той добави, че ще разчита на всички състезатели за предстоящия мач.

“Не очаквам да имаме проблем срещу ЦСКА. През есента взехме категорична победа в столицата. Сега отново ще победим, като по-важното е да не ги подценим и да неутрализираме техният състезател Теодор Илиев, който със 107 попадения в момента е голмайстор в първенство”, заяви още Андреев. В таблицата на голмайсторите втори с 88 попадения е Росен Колев от добричкия тим. 

В същото време се разбра, че вчера юношеският национален тим е гостувал за контрола в зала “Русалка”, която отборът на Добруджа Сплендид е спечелил с 53:36.
Още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА СЕ ЗАКАНИ НА ДЕВЕТКРАТЕН ШАМПИОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди