изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:12 EEST
ПИЯН ШОФЬОР ПОМЛЯ ПАРКИРАНА КОЛА И ИЗБЯГА    
Ред и сигурностСеднал зад волана след употреба алкохол водач предизвика пътно-транспортен инцидент и офейка, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.


Произшествието станало в 21.55 часа на 7 април по бул. "Трети март". Лек автомобил "Форд Ескорт", управляван от 39-годишен мъж, блъснал паркиран “Форд Фиеста” и напуснал местопроизшествието. След предприетите незабавни действия водачът е установен. При извършена проверка с техническо средство индикаторът отчел 2.02 промила алкохол в издишания  от водача въздух.
Още един пиян шофьор предизвика катастрофа на същата дата. Инцидентът станал около 23.56 часа в района на бензиностанция “Петрол” в Тервел. На 27-годишния водач на лек автомобил “БМВ” е извършена проверка за употреба на алкохол, при която са отчетени 1.7 промила.
По двата случая са образувани бързи производства. НДТ
 


Сходни връзки

ПИЯН ШОФЬОР ПОМЛЯ ПАРКИРАНА КОЛА И ИЗБЯГА | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПИЯН ШОФЬОР ПОМЛЯ ПАРКИРАНА КОЛА И ИЗБЯГА
Автор: Anonymous да 2010-04-11 @ 12:30 EEST

Съществуващата порочна практика да се съобщават нарушенията само за обикновените хора, е тенденция на проява на репресии. Какво е правното основание да се прикриват престъпления и нарушения извършени от полицейски служители и прокурори ? Кой осъществява контрола в/у тях ? Естествено не подлежат на контрол. Ако е крайно наложително,контрола се извършва по абсурдния начин,проверяваш сам себе си.Или колеги взаимно се проверяват и прикриват. Има негласен сговор между прокуратура и полиция за взаимна подкрепа при укриването на подобни деяния. Всеизвесно е избирателното прилагане за образуване или отказ за обвинение от прокурори. Порочното прилагане на закона от доказано с лош морал длъжностни лица, доведе до липса на доверие в правоохранителните институции. Крайно време е да се осъществи постоянен обществен контрол в/у тези институции. В противен случай ни очаква репресия. 

ПИЯН ШОФЬОР ПОМЛЯ ПАРКИРАНА КОЛА И ИЗБЯГА
Автор: Anonymous да 2010-04-11 @ 14:38 EEST
Ти пък откъде разбра, че провинилият се е "обикновен гражданин". Аз имена не прочетох никъде. А това, че са го хванали е много добре. Сега остава и да го накарат бързо да възстанови щетите. :-Р
ПИЯН ШОФЬОР ПОМЛЯ ПАРКИРАНА КОЛА И ИЗБЯГА
Автор: Anonymous да 2010-04-12 @ 11:53 EEST
Байно много си зле!По скоро твоето име ще скрият а не на полицая или съдията защото те са обществени фигори.
ПИЯН ШОФЬОР ПОМЛЯ ПАРКИРАНА КОЛА И ИЗБЯГА
Автор: Anonymous да 2010-04-12 @ 11:54 EEST
Трябва да има по строги наказания за пияните шофьори.Например лишаване от свобода до 10г.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди