изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:17 EEST
ХОРОСКОП ЗА 12 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 12 АПРИЛ


ОВЕН - Бъдете дружелюбни, отзивчиви, мили и добри. На хората, които в нуждата си се обърнат към вас изборът им не е случаен. За това покажете щедростта на характера и сърцето си.

ТЕЛЕЦ - Приемайки новото и прилагайки го на практика в едно с познатите средства, ще работите ползотворно за изпълнение на поставените си цели. Няма да пропуснете нищо.

БЛИЗНАЦИ - Всичко, което направите за себе си днес ще бъде чудесно. Погрижете се за делата си, като покажете активност, находчивост и конструктивни решения, които да изпълните.

РАК - Денят е специален с решенията и последствията от тях за бъдещата ви работа, бизнес и финанси. Всичко, което е добре да бъде направено го направете в бързи срокове.

ЛЪВ - Денят е подходящ най-вече за отдих, да избягате от шума и суетата, и да останете насаме с мислите си. Ще си спестите натоварване, ако по-малко мислите за работа.

ДЕВА - Сами или в съдружие с някого, ще поставите начало на нова дейност или друга, важна за вас изява. Пътуванията също са част от програмата за деня на някои от вас.

ВЕЗНИ - Всичко градивно и в полза на повече хора ще се толерира и с попътен вятър ще стигнете до успешния му край. Възползвайте се от възможностите си, за да напреднете.

СКОРПИОН - С конкретни действия ще свършите навреме предвиденото и ще се подготвите с необходимия ресурс за новостите в живота ви. Никой не ви обещава лесни и бързо печалби.

СТРЕЛЕЦ - Само в тишината могат да бъдат чути тоновете и да бъдат пренастроени струните. Именно за това миговете на спокойствие и тишина са толкова важни за вас.

КОЗИРОГ - Планирате да започнете работа по нов проект, но по-добре да го оставите за началото на следващата седмица. Използвайте времето за себе си и хората, с които е свързан живота ви.

ВОДОЛЕЙ - С конкретни действия ще пристъпите към реализация на проект, свързан с други хора и организации. Но, това от утре, днес се погрижете за себе си и семейството си.

РИБИ - Мотивирани сте да работите, печалбите обещават да са добри, а постигнатите договори ще създадат условия за бъдещо развитие. Не пристъпвайте към самоинициатива.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 12 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди