изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:36 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалите почивни дни на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани  дванадесет криминални престъпления.

-На 09 април 2010 г. в Първо РУ на МВР Добрич е получено съобщение за извършена кражба на пари от офис, находящ се по ул."Отец Паисий" гр.Добрич. Образувано е досъдебно производство.
-На 11 април 2010 г., около 13.59 часа в ОД на МВР Добрич е получен сигнал за нападение в бензиностанция, намираща се в жк "Балик" гр.Добрич. При посещение на място е установено, че две неизвестни лица са посетили административната сграда на бензиностанцията и чрез използване на сила и заплахи са извършили грабеж на сумата от 5000 лв. Провеждат се оперативно-издирвателни мероприятия за разкриване извършителите на престъплението.
-На 10 април неизвестно лице е извършило кражба на туристическа каравана в с.Могилище, общ.Каварна, собственост на германски гражданин. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия е бил засечен микробуса, с който е била придвижвана караваната. Установен е извършителя на престъплението- Н.Ж. на 37 години от гр.Варна.
Лицето е криминално проявено. Задържано е с постановление на РП за срок от 72 часа. По случая се работи в условията на досъдебно производство.
-На същата дата в гр.Добрич е задържано лицето Б.Д. на 27 години от гр.Добрич. При извършената проверка в лицето са намерени и иззети 4 пакетчета с тревна маса и 8 пакетчета с прахообразно вещество, които след извършения полеви тест са реагирали на канабис, хероин и амфетамини.
Лицето е криминално проявено, задържано е за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.
-На 11 април Районен съд гр.Балчик на свое заседание е разгледал внесен акт за констатирано дребно хулиганство срещу Ш.И. на 36 години от гр.Балчик, изразяващо се в отправени обидни думи и закани на обществено място. Съдът е наложил административно наказание "Задържане в поделенията на МВР" за срок от 7 денонощия.
През почивните дни на територията на областта са възникнали две пътно транспортни произшествия с ранени граждани и 3 ПТП с  материални щети.
-На 10 април 2010 г., около 20.20 часа в дежурната на Първо РУ на МВР Добрич е получено съобщение затова, че 30 годишния водач на л.а. "Фиат Марея", движейки са по бул."25-ти септември" гр.Добрич е блъснал внезапно излязлото на пътното платно 6 годишно дете. В резултат на катастрофата детето е със счупен череп и опасност за живота. По случая се води досъдебно производство.
-На 09 април от полицейски автопатрул е спрян за проверка л.а. "Волво" с добричка регистрация, като на 35 годишния водач е извършена проверка за алкохол, която е показала 2,74 промила в издишания от него въздух. Образувано е бързо производство.
Служителите от звено "Пожарна безопасност и спасяване" са участвали в гасенето на 4 пожара, два от които с материални щети.
ОД НА МВР ДОБРИЧ

 

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди