изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:57 EEST
ПРЕДСТАВИХА ВАРНЕНСКИЯ БИЗНЕСИНКУУБАТОР    
НовиниКръгла маса на тема "Насърчаване на предприемачеството сред младите специалисти.

Подкрепа за иновации" организираха в петък в залата на Търговско-промишлената палата Enterprise Europe Network Добрич и Регионална агенция за предприемачество и иновации - Варна (РАПИВ). На форума бе представен високотехнологичният бизнес инкубатор към РАПИВ и предимства, които той предоставя за развитие. Приоритетите му са информационни и телекмуникационни технологии, технологии за опазване и възстановяване на околната среда и устойчиво развитие, авангардни морски технологии, медицински и фармацевтични продукти и технологии. Дейностите му са насочени към подобряване на иновационната среда в региона, предоставяне на преференциални условия за развитие на технологично ориентирани МСП, комерсиализация на научните изследвания, трансфер на ноу-хау технологии, съдействие при намиране на пазари, парньори  за техническо и икономическо сътрудничество, източници на финансиране, активна рекламно-маркетингова политика на вътрешния и външни пазари. Инкубаторът се разпростира на 3168 кв. м разгърната застроена площ и има 57 офис помещения. 
Представени бяха и европейски и национални програми за подкрепа на малките и средни предприятия и предприемачеството, актуални конкурси за набиране на проектни предложения за финансиране на високотехнологични фирми. На форума бе предоставена и полезна информация за изготвянето и управлението на проект.
 


Сходни връзки

ПРЕДСТАВИХА ВАРНЕНСКИЯ БИЗНЕСИНКУУБАТОР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди