изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:36 EET
ОБЩИНАТА КАНИ ФИРМИ И ИНСТИТУЦИИ ДА ЧИСТЯТ ГРАДА    
НовиниПокана до 22 институции, предимно административни, е отправило кметството в Добрич за участие в пролетното почистване, съобщи зам.-кметът арх. Пламен Ганчев.

Предложени са им 6 места на територията на града, където те могат да се включат в почистването. Те са на околовръстните пътища на кварталите „Балик” и „Дружба”, около паметниците на генералите Цимерман и Добротица, горичката срещу детска ясла №4 и парка до Хуманитарна гимназия. От базираните в Добрич администрации на държавни институции се очаква само да посочат кой район са избрали, както и време за акцията им, за да се подсгури извозване на събраните отпадъци.
Предложение да се включат в почистването на града е изпратено и до 32 големи фирми.  На тях е предложено да почистят прилежащите площи около производствената си база.
В кампанията за пролетно почистване ще се включат и деца от училища и детски градини. Те, освен дворовете на учебните заведения, ще чистят и градския парк. Сметопочистващата фирма „A. S. A. България” и общинското предприятие „Устойчиви дейности и проекти” вече работят по почистването на града, обясни още арх. Ганчев.
 


Сходни връзки

ОБЩИНАТА КАНИ ФИРМИ И ИНСТИТУЦИИ ДА ЧИСТЯТ ГРАДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди