изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:21 EET
ХОРОСКОП ЗА 14 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 14 АПРИЛ


ОВЕН - Амбицирани сте да стигнете напред в изпълнение на целите си и ще работите с цената на всичко. Няма да ви липсва подкрепа, стига да я потърсите от подходящите хора.

ТЕЛЕЦ - Имате ресурса да реализирате плановете си, запазвайки настроението и добри взаимоотношения с хората, от чиито труд ще се възползвате. Сродните цели ще ви обединят.

БЛИЗНАЦИ - С екип от съветници ще обмисляте и вземете решения, осигуряващи развитието на наболели въпроси. Съдбата ще е на ваша страна, а щастието у дома ви.

РАК - Ще се вслушвате в чужди идеи и съвети, установявайки, колко са приложими за вас. Ще се отличавате със здрав разум, самообладание и комбинативно мислене.

ЛЪВ - Смело ще се наложите по въпроси, в които смятате че сте професионалисти. Ако сред уменията ви е и владеенето на чужди езици, то работата ще ви се отдава с лекота.

ДЕВА - Ще следвате поставените си цели без затруднение, предвид енергетиката на днешния ден. С младежко дръзновение ще пристъпите към изпълнение на неблагодарни задачи.

ВЕЗНИ - Дали заради пролетта или друго, хубаво чувство, но доброто ви настроение ще доминира над всичко останало. Част от вас ще наблегнат на подготовката си за предстоящ изпит.

СКОРПИОН - Доброволно подчинени на любовта, с желание ще се справите с всичко, което предвиждате и се очаква от вас. Пътуванията и забавленията са предпочитана част от програмата ви.

СТРЕЛЕЦ - По-често ще ви търсят за помощ, отколкото вие да се нуждаете от такава, но и в този случай няма да оставате разочаровани. Ще бъдете полезни с обективните си оценки.

КОЗИРОГ - Обменяйки мисли и опит, ще търсите мнението на хората около вас, за да изградите крайната си позиция по общ въпрос. Добрите ви очаквания ще се сбъднат много скоро.

ВОДОЛЕЙ - Прагматично ще подходите в решаване на служебен или друг въпрос, с което ще си спестите време, пари и главоболия. Това е добра тактика с добри резултати.

РИБИ - Въпроси, свързани с кариерата и дома ще са сред основните, които ще ви занимават днес. Ще пристъпите към поредното предизвикателство, свързано с професионалната ви заетост.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди