изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:09 EEST
Татяна Дончева прави „Движение 21”    
Политика
Бившият депутат от БСП и председател на областната партийна структура в Габрово Татяна Дончева ще представи на 21 април новия си проект, за който заговори още преди конгреса на социалистите през октомври м.г. Това потвърди пред "Дневник" Татяна Дончева. Информация за старта на "Движение 21", както ще е името на формацията, съобщи в. "Труд", като се позова на информация в социалната мрежа "Фейсбук".


Пред "Дневник" Дончева обясни, че възнамерява да прави гражданско движение и не бива да се търси "съотнасяне към политически формации", което правело безсмислени въпросите дали то е ще е извън или успоредно с БСП.

Дончева беше лаконична за бъдещия си проект, отказа информация и за хората, които ще я последват. Посочи, че на 21 април ще обяви инициативата и целите на проекта си, а учредяването на организацията ще бъде след два-три месеца. За избора на името на движението и датата на неговото обявяване Дончева посочи, че е търсена символика като знак за промени в XXI век.

На въпрос притеснява ли се от появата на политическата сцена на Движение 21 на Татяна Дончева, лидерът на БСП бе лаконичен : "Честно казано нямам никакви притеснения, нито пък някой друг в БСП!". Станишев заяви това в в Кърджали след приключилото изнесено заседание на Изпълнителното бюро на БСП, предаде БТА.
 


Сходни връзки

Татяна Дончева прави „Движение 21” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди