изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:18 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ИЗНАСЯМЕ ЦАРЕВИЦА И ПШЕНИЦА    
ЛюбопитноПрез март от Добричка област са изнесени 2 619 т царевица, основно за Турция. Цените надхвърлиха 200 лв. за тон, съобщи зам.-областният управител Стоян Ковачев. Страната са напуснали и 2 985 т пшеница, едни от последните свободни количества у производителите, смята той. Изнесени са още 557 т слънчогледов щшрот, шарен слънчоглед, фасул, просо, репко. През последния месец в страната са влезли 185 т царевица за посев, 204 т соев шрот, а също и слънчоглед за посев, зрял фасул и нахут.

ДАНЪЧНИТЕ ОЧАКВАТ НАПЛИВА ЗА ДЕКЛАРАЦИИ

Подаването на декларации за облагане на доходите на физически лица върви много слабо, съобщи вчера за НДТ началникът на дирекцията Тошко Тодоров. В някои от пунктовете в Добрич имало само по 2 подадени декларации. От данъчното припомнят, че гражданите могат да подават декларациите си и по пощата. Тодоров добави, че срокът за подаване на декларации ще бъде удължен до 17 април. Именно в последния ден се очаква големия наплив от кандидати да декларират доходите си.
НДТ - 14 април 2000 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ИЗНАСЯМЕ ЦАРЕВИЦА И ПШЕНИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди