изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:49 EET
ГЕРБ-ери за проф. Борисова: Пълен кошмар!    
Политика

Изборът на проф. Анна-Мария Борисова за здравен министър, който парламентът трябваше да гласува днес, се отлага със седмица. Веднага след като стана ясно, че в деловодството на Народното събрание няма постъпило предложение от премиера за рокадата в кабинета, плъзнаха две версии. Официалната - че Борисова ще участва във форум на ендокринолози и затова е поискала забавянето. Другата - че ГЕРБ и лично премиерът е размислил относно номинацията.



Час и половина снощи професорката бе "на разпит" в парламентарната група на управляващата партия. "Пълен кошмар, безкрайно сме разочаровани. Изобщо не ни стана ясно каква е визията относно здравната реформа", масово коментираха ГЕРБ-ери след срещата. Съпредседателят на групата Красимир Велчев допълнително наля масло в огъня, като на въпрос дали ГЕРБ ще оттегли кандидатурата , той отговори: "Не. Ако тя си оттегли молбата... Не знам." Пред "Труд" обаче той уточни, че сега тя му е станала много симпатична, след като виждал "настървението, с което някои се опитват да я очернят".
Снощи Анна-Мария Борисова определи представянето си пред ГЕРБ като "отлично".

Бойко Борисов свика късно вчера заседание на партийното ръководство, за да обсъдят избора на новия здравен министър.

Премиерът заяви пред "Труд", че евентуалното самооттегляне или оттегляне на Борисова са "измишльотини". Нямало и настроения срещу нея в ГЕРБ.

"Какво от това." Така Борисов отговори на въпроса на "Труд" какво ще прави, ако "Синята коалиция" не я подкрепи. После премиерът разказа, че в понеделник лично я представил на докторите Ваньо Шарков от СДС и Петър Москов от ДСБ, с които тя обсъдила най-належащите стъпки в здравната реформа. http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

ГЕРБ-ери за проф. Борисова: Пълен кошмар! | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ГЕРБ-ери за проф. Борисова: Пълен кошмар!
Автор: Anonymous да 2010-04-14 @ 07:58 EEST
Всичко е кошмар момчета. Като решат, че народната любов е намаляла, вадят някоя шармантна личност (Бойко Борисов, царя) и оставят тя да се мъчи с управлението на закъсалата държава. Резултатът е, че ентусиазмът на населението спада и след 1-2 политически цикъла пак се връщат заедно с парите, които са позаделили. И народът фърля шапките и целува ръцете им. Друг няма такава стратегия - жълти, пенбени, сини,оранжеви - това са все едни и същи в различни гащи на кафеви петна. Такъв народ сме още от времето на Батемберг, че може и по-отрано. Затова и съдбата ни е такваз - прости, бедни и с големи алчни очи. :)
ГЕРБ-ери за проф. Борисова: Пълен кошмар!
Автор: Anonymous да 2010-04-15 @ 19:12 EEST
  Тази кукудрела ли намериха да сложат за министър, идвала с малка кошничка, за да си напълни голямата личната!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди