изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:14 EEST
Българката Марина Георгиевова е новата Мис Словакия    
Мис & Мистър
Българките отново доказаха, че са сред най-красивите. След като наша сънародничка миналата година бе сред претендентките за Мис Америка, се оказа, че и настоящата Мис Словакия е с българска кръв, съобщава Монитор, цитирайки news.bg.


18-годишната Марина от Банска Бистрица е най-красивата жена в Словакия. Майка й е словачка, а баща й - българин.

"От наградите най-много се радвам на колата, която винаги съм искала да спечеля", казва Марина, която притежава още титлите Мис Медии и Мис Симпатия. Брюнетката от Банска Бистрица споделя, че се е притеснила от камерите. "Трябваше много да се овладея, за да не се разплача. От титлата "Мис" очаквам преди всичко нови преживявания и много пътувания. Радвам се също, че ще си опресня и ще упражня английския", казва с усмивка 18-годишната Мис Словакия, която ще представи страната на Мис Свят.

Девойката с българска кръв знае отлично и немски език. Обяснява, че известно време е живяла в Германия. Мерките й са почти перфектните 90-60-90. "Може би в ханша съм 89", добавя скромно тя. Марина си има приятел, който не я ревнувал, а й стискал палци, убедена е тя. Учи в търговската академия в Банска Бистрица.

Във връзка с множеството й ангажименти, които ще трябва да изпълнява главно в столицата Братислава, тя казва, че е готова на всичко, за да завърши успешно образованието си - „дори ако трябва да си счупя краката от работа".  dir.bg

 


Сходни връзки

Българката Марина Георгиевова е новата Мис Словакия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди