изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:32 EEST
Венета Харизанова:На снимките за „Плейбой” такъв срам брах. Зад кулисите е истински клюкарник    
Интервюта Ако мъжете знаеха, че една от най сексапилните жени е такава "консерва", рейтингът ми ще падне! Венета Харизанова е един от най-успешните родни модели. В Италия я наричат „българската Моника Белучи”. След нея винаги се обръщат и се чува: „Каква жена!”. „Не съм флиртаджийка. Е, може би малко!”, признава с широка усмивка Венета. Макар че напоследък хич не й е до смях, тъй като беше замесена в интригантски порноскандал - нейни еротични снимки бяха включени в чуждестранен сайт за компаньонки.

Даже бяха изредени и сексуалните „услуги”, които предлага. Разбра се, че всичко се оказа кьорфишек. Тя е категорична, че ще съди хората, опетнили името й. Всъщност Венета винаги е била „апетитна хапка” за светските клюкари. Забърквали са я в несъществуващи интимни взаимоотношения със Слави Трифонов и Бойко Борисов. Всъщност от цели 9 години Харизанова има сериозна връзка с приятеля си Емил, който е бизнесмен от турски произход.

- Кой е първият мъж на Венета Харизанова?
- Бях на 16 години, учех специалност „Ски” в спортното училище. Той тренираше борба, ама не беше тъп и не му бяха сплескани ушите. Беше по-нисък от мен, но аз си го харесах. Имахме 4 години любов.

- Какво са мъжете за теб?
- Повечето подходящи мъже са или женени, или гейове! И май гейовете са повече. Но с обратните поне човек може да си говори на всякакви теми и не ти досаждат.

- А идеалният мъж?
- Намерих го – човекът, с когото съм от 9 години: висок и голям, умен, мъжкар и макар че е трудно, умее да ме контролира. Някой може да е перфектен, но като си отвори устата и… си тръгвам.

- Каква е Венета Харизанова в секса?
- Ех, ако мъжете знаеха, че една от най сексапилните жени е такава „консерва”, рейтингът ми ще падне! /смее се сладко – б. а./. Влюбвам се страстно и бързо, също толкова бързо разлюбвам. Обичам да флиртувам…

- Славата блазни ли те и какво ти носи?
- Всеки ме коментира! Непознати ти приписват какви ли не връзки с кого ли не. Чувала съм на съседната маса да ме обсъждат „близки приятели”, които не познавам. Обикновено отивам да им се представя.

- Какво е да носиш клеймото „професия модел”?
- Малко съм разочарована заради репутацията. Макар да рекламирам бельо и да не ми пука от голотата, на снимките за „Плейбой” такъв срам брах! Вътре в себе си не се чувствах добре.

- А какво е мнението ти за твоите колежки – моделки и манекенки?
- Не се събирам много-много с моделки. Зад кулисите на ревю е истински клюкарник - кой с кого... Веднъж се разбра, че един и същ мъж е бил гадже поне на 6-7! Свалял ги по един и същи начин, купувал им еднакви подаръци, правил им е комплименти „под индиго”! Всички си умираха от смях, само на онази, дето в момента беше с него, хич не й беше смешно.

- Работила си много в Италия. Какво е мнението ти за италианците?
- Хубавите италианци са само по филмите, по улиците хич ги няма. Но иначе са галантни, знаят как да се държат с една жена и да й направят перфектен, ненатрапчив комплимент. А и италианските майки не дават синовете си на чужденки...

Едно интервю на Светлана ТЕРЗИЕВА - СЕСИЛ, БЛИЦ

Манекенката Венета Харизанова: Голите снимки ми отрязаха пътя към Бойко

И Венета Харизанова цъфна в сайт за проститутки

И топмоделът Венета Харизанова избяга от България

Венета Харизанова си пада по Ники Михайлов

5 известни БГ дами се съблякоха за съвместна фотосесия

Венета Харизанова измести Ева Херцигова

Пищната Венета Харизанова се съблече и за сп. Maxim

Венета Харизанова пак поведе битка за най-желаната жена от Плейбой

Венета Харизанова: Паникьосах се пред обектива на Плейбой

Плейбой гърла флиртува с публиката на алкохолен купон

Пищната манекенка Венета Харизанова гола в новия Плейбой

 





 

 


Сходни връзки

Венета Харизанова:На снимките за „Плейбой” такъв срам брах. Зад кулисите е истински клюкарник | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди