изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:24 EET
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ "КУРКЛУБ" ПОДМЛАДЯВА АЛБЕНА    
ЛюбопитноПървите 153 гости от Германия вече са в Албена. Тре пристигнаха чрез немския туроператор "Курклуб", за да ползват балнеологията в хотел "Добруджа". През следващата седмица се очакват нови 146 туристи. Една трета от германците идват за първи път в Албена, информират от туристическото дружество. От този сезон курортът работи с нови партньори - туроператори. На френския пазар това е "Акватур", а на скандинавския - "Аурико мат кай" и "Еър Марин". Записванията сочат ръст от 20 на сто на немския пазар и на летовниците от Централна и Източна Европа.

МЛАДЕЖ "ХВЪРЛЯ" БОМБА В ТЕХНИКУМА ПО ТУРИЗЪМ

"В училището има бомба. Няма майтап, г-н Петков". Това съобщение било получено от младежки глас в 14.20 ч. на 14 април на телефона на директора на Техникума по туризъм в Добрич, съобщиха от полицията. Служители на Първо РПУ извършили проверка на учебното заведение, но не открили взривно устройство. След подписване на декларация за поемана не отговорност от директора на техникума, занятията в училището продължили.
НДТ - 17 април 2000 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ "КУРКЛУБ" ПОДМЛАДЯВА АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди