изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:53 EEST
МR.BRICOLAGE ЧЕСТВА 10 ГОДИНИ    
НовиниДесет от консултантите на Мr.Bricolage стават главни герои в кампанията "10 години може да разчитате на нас" по случай юбилея на компанията, съобщиха от търговската верига.

Специално за десетия рожден ден, консултанти от търговските обекти в страната се представят в промоционалните каталози и визуализират най-важната характеристика на марката Mr.Bricolage - близостта с клиента. Лицата на Mr.Bricolage всъщност са добре познати и търсени консултанти от магазините в страната, заявяват от компанията. Характерно за всеки от тях е, че обича да се поставя на мястото на клиента, за да предложи подходящи решения и продукти.
"Вече 10 години Мr.Bricolage предлага нещо повече от инструменти и бои. Атмосферата в магазините и обслужването са фактори, които клиентите наистина ценят. Доверието към нас e резултат, с който се гордеем", заявява изпълнителният директор на "Доверие Брико" Андрей Евтимов. Идеята за близостта между клиент и консултант е разработена по забавен начин в телевизионни клипове и се показва дори чрез физическа прилика, взаимни интереси и хобита, добавят от фирмата.
Цeнности на марката Мr.Bricolage са клиентът да е обслужен с подобаващо уважение и разбиране, за да бъде удовлетворен в своя избор, като в магазините си компанията посреща клиенти, а изпраща приятели. Превъзходството спрямо останалите конкуренти се постига с висок професионализъм и безупречно поведение. Екипността е ежедневно подхранвана с уважение, разбиране, взаимопомощ.
Над 20 милиона клиенти са посетили магазините на Мr.Bricolage в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Русе, Плевен и Добрич, сочи статистиката на компанията. Навръх своя юбилей първата у нас верига магазини за дома и градината може да се похвали с факта, че успешно е интегрирала и развила в България европейския опит за модерна търговия в този сектор, довабят не без гордост от търговската верига.
 


Сходни връзки

МR.BRICOLAGE ЧЕСТВА 10 ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди