изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:20 EEST
НАЦИОНАЛИТЕ ПО СПОРТНО ХОДЕНЕ ОТПЪТУВАТ ЗА БУКУРЕЩ    
СпортНационалният отбор на България по лека атлетика ще отпътува днес за румънската столица Букурещ, за да участва в Балканиадата по спортно ходене.

Представителният тим е от шестима състезатели и ще бъде воден от треньора на добричкия клуб Добруджа 99 Николай Янков.

Право на участие в първенството на полуострова имат шампионите на страната в двата пола при младша, старша възраст, мъже и жени. Силната добруджанска школа ще има четирима представители в шампионата - Севги Ахмед (девойки мл. възраст - 5 км), Радосвета Симеонова (девойки ст. възраст - 10 км) и Еманоела Янкова (жени - 20 км) от Добруджа 99 и Иван Димитров (юношите ст. възраст - 10 км) -  от Добруджа. Съставът на „трикольорите” е допълнен от Петър Петров от Класа (Сф) при мъжете, и Любомир Джилянов от Пирдоп при юношите мл. възраст.

Преди заминаването на отбора Николай Янков заяви, че очаква националите да се представят достойно и да намерят място в шестицата в своите възрастови групи. Той очаква Еманоела Янкова, която досега на четири пъти е завършвала на четвърта позиция, да намери място в тройката.

 


Сходни връзки

НАЦИОНАЛИТЕ ПО СПОРТНО ХОДЕНЕ ОТПЪТУВАТ ЗА БУКУРЕЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди