изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:35 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ    
Времетоза периода 16 - 22 април 2010 година


Времето ще остане променливо.
През първия ден ще е предимно облачно, на много места с краткотрайни превалявания. Възможни са и гръмотевици. Вятърът постепенно ще се обърне от запад, ще остане слаб. Минимални температури 7-12, максималните 14-19 градуса.
В събота вятърът ще се обърне от север-северозапад и временно ще се усили. Ще има значителна облачност и на места отново ще превали слаб дъжд. Дневните температури слабо ще се понижат.
През следващото денонощие облачността временно ще се разкъса и намалее. Вероятността за валежи е много малка. Вятърът ще се обърне от североизток, ще е слаб, по Черноморието умерен. Преобладаващи минимални температури между 4 и 9, максимални 13-18 градуса, по Черноморието от 11 до 14.
В началото на следващата седмица облачността ще се увеличи и на места отново ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици Във вторник температурите слабо ще се повишат.
През нощта срещу сряда от север ще нахлуе по-студен въздух и до края на периода ще е сравнително хладно и ветровито. Ще има променлива облачност, без съществени валежи. 
Най-често вълнението ще е 2-3 бала, а температурата на морската вода от 10 до 13 градуса.
Деж. синоптик: Л. Маджаров
 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди