изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:18 EEST
Добрич е поредният град в България, в който вече се излъчва програмата на Радио „Фокус”    
НовиниДобрич. Програмата на Радио „Фокус” вече звучи и в град Добрич, на честота 89.3 MHz. В новинарските емисии на всеки 30 минути през целия ден се следят най-важните събития от Добрич, България и света.

а да започнат деня си добре информирани, всеки делничен ден от 6.00 до 10.00 слушателите ни в Добрич ще бъдат със сутрешния информационен блок „Добро утро, България”, а от 18.00 до 21.00 часа в обзорното предаване „Това е България” ще могат да чуят коментари и анализи по горещите теми и събития от деня. Програмата на Радио „Фокус” е насочена към различните вкусове на слушателите и чрез музикалните предавания всяка вечер от 21.00 до 23.00 часа се опитва да осигури максимално разнообразие.
За тези, за които спортът е начин на живот – „Фокус спорт” е предаването, което могат да слушат всеки делничен ден от 17.00 до 18.00 часа и в събота от 16.00 до 21.00 часа.
В събота и неделя радиото залага на уникални за българския ефир тематични предавания, като „За честта и славата на България”, „Светилник”, „Изгрей зора на свободата”, „Вардар, Дунав и Марица”, „Шанз Елизе” и други.
Радиоверигата “Фокус” е най-голямата изцяло българска верига от местни радиостанции, които подготвят и излъчват регионални програми и е собственост на едноименната Информационна агенция „Фокус”. Вече има изградени 12 собствени студия – в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Благоевград, Шумен, Видин, Смолян, Сливен, Кюстендил и Пазарджик, които подготвят самостоятелни информационно-музикална програми.
 


Сходни връзки

Добрич е поредният град в България, в който вече се излъчва програмата на Радио „Фокус” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди